Friday, May 22, 2009

Jalan² di Jalan TAR, Bukit Belacan dan ntah ape ntah lagi

baru² ni yang x berape baru sangat la aku, zam, qaram, nan n paes jalan² kat dalam kl amik gambar..
so plan mase tu ade dua sama ada nak gi amik gambar kg nelayan kat sabak or layan street photo kat kl je..
dah pikir² layan kat kl je senang sebab dekat..
nan x ikut trip sampai abis sebab nak balik kg jumpe client..
and macam biasa nan akan tergolek dalam setiap foto trip..
aritu mase kat bukit cerakah aku x citer..
ni masuk kl aku nak citer..
nak sergah burung merpati yang ramai² bertenggek kat atas paip punye pasal, beliau telah melongkang kan diri beliau..
tapi beliau steady..
maintain cool..
dah jatuh terus snap sekeping dua gambar dari angle sudut longkang..
harrharrharr..
trip menarik..
photo menarik..
yang spoil sebab aku x study langsung n aku blur nak amik gambar ape..
ni beberape photo yang berjaye aku snap mase tu..

















2 comments:

  1. wtf.. p cite kt cni.. demm yu hahaha
    -Nan

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    ok la..
    benda betul ape..
    wakakakaka..

    ReplyDelete